Нашата корпоративна стратегия се определя от нашето външно ориентирано отношение. Ние усилваме нашето присъствие в чужбина, като създаваме производствени или търговски дъщерни дружества или чрез местни дистрибутори.

ISOMAT притежава 2 дъщерни дружества с техни собствени производствени мощности в Сърбия и Румъния, 7 дъщерни дружества в България, Германия, Русия, Турция, Румъния, Сърбия и Словения, и оперира в повече от 55 други държави чрез експортни продажби.

Специализираните ни служители за експортни продажби подкрепят нашите клиенти в чужбина, чрез предлагане на ноу-хау относно характеристиките и правилното приложение на нашите продукти, технически семинари, както и широк спектър от промоционални материали за улесняване на продажбите.

Нашите производствени филиали:

ISOMAT ROMANIA S.R.L.

Компанията е основана в Букурещ през 2000г., като търговско дружество фокусирано върху предлагане на продуктите на ISOMAT на Румънският пазар. Към 2013г. дъщерното дружество беше преобразувано в производствена компания, тъй като започна да произвежда добавки за бетон, замазки и мазилки. През 2015г. стартира и производство на бои и полимерни мазилки, след придобиване и модернизация на местен завод от компанията майка.

ISOMAT D.O.O.

Компанията е основана в Белград през 2005г. с основна цел да предлага продуктите на ISOMAT на Сръбският пазар. В началото на 2011г. започва да оперира като производствена компания, след изграждане на собствена фабрика на ISOMAT в Белград.

Нашите търговски дъщерни дружества:

ISOMAT Deutschland GmbH
В началото на 2018 ISOMAT придоби дружеството TRIANGEL Spezialbaustoffe GmbH. Компанията се намира във Форст, близо до Карлсруе и започва своята дейност през 2010, като вносител и дистрибутор на продуктите на ISOMAT в Германия.

ΟΟΟ ISOMAT
Компанията е основана в Москва през 2015г. и е изключителен представител и дистрибутор на продуктите на ISOMAT на Руският пазар.

ISOMAT INTERNATIONAL E.O.O.D.
Компанията е основана в София през 2004г. и е изключителен представител и дистрибутор на продуктите на ISOMAT в България.

İSOMAT YAPI KİMYASALLARI VE TİC.LTD.ŞTİ.
Компанията е основана в Истанбул през 2013г. и е изключителен представител и дистрибутор на продуктите на ISOMAT на Турският пазар.

ISOMAT CEE D.O.O.
Компанията е основана в Марибор през 2014г. и е изключителен представител и дистрибутор на продуктите на ISOMAT в Словения.

Други експортни продажби

Освен в държавите където ISOMAT е активен чрез дъщерни дружества, компанията осъществява продажби в повече от 55 държави: Германия, Обединеното Кралство, Франция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия, Белгия, Швеция, Малта, Украйна, Чехия, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Хърватия, Грузия, Косово, БЮРМ, Албания, Кипър, САЩ, Канада, Бразилия, Чили, Куба, Уругвай, Парагвай, Индия, Афганистан, Пакистан, Израел, Йордания, Ливан, Палестина, Иран, ОАЕ, Катар, Азербайджан, Либия, Алжир, Либерия, Нигерия, Мароко, Тунис, Тайланд и Малайзия.