Durocret-deco flex

durocret deco header-bg

DUROCRET-DECO FLEX
Декоративна циментова замазка, крайно покритие върху подове и стени, придаваща монолитен и естетичен вид на повърхностите

DUROCRET-DECO FLEX е подходящ за стълбища, подове, стени, а също така за специални конструкции в бани и кухни, като вградени легла, вграден санитарен фаянс (умивалници, вани, душове и т.н.). Използва се в жилища, магазини, хотели и навсякъде където е необходима отлична водоустойчивост, висока якост, дълготрайност и уникален естетичен вид.

Бързо и лесно полагане
Поради отличната адхезия към различни повърхности и лесното почистване, е подходящ като крайно декоративно покритие в кухни, бани, специални интериорни конструкции(вградени легла, камини) и декоративни елементи. DUROCRET-DECO FLEX е надеждно решение създаващо уникален дизайн, което е направено с грижа към природата от която произлиза и подчертава характерния стил на средата, която създава.

Цветове
Вижте цветовия каталог!

Изберете най подходящия за вас стил
Оцветете сместа, чрез добавяне на цветни пигменти(оцветители) или добавете цветена циментова смес по повърхността на все още пресната циментова замазка. Третирайте повърхността според желанието и по начин, който най ви подхожда за създаване на оригинално и уникално пространство.

Гледайте видеоклиповете на полагането на микроциментови покрития върху подове и гипсокартон.

durocret deco footer-bg