НОВИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ СЪОРАЖЕНИЯ НА ISOMAT В СЪРБИЯ

 

През Октомври 2010 ISOMAT завърши изграждането на своята производствена база в Белград, Сърбия. Тя включва съвременни административни офиси и напълно автоматизирана производствена линия за строителна химия и сухи смеси, която ще може да задоволи напълно нарастващото търсене на висококачествени строителни материали на строителния пазар в Сърбия. 

С приключване на инвестиционния процес, който възлиза на 7млн. евро, ISOMAT D.O.O., дъщерната компания на ISOMAT S.A. в Сърбия, се превръща от чисто търговска фирма в производител на строителна химия и сухи циментови смеси. По този начин компанията ще има по-добри конкурентни предимства и ще се нареди сред водещите производители на строителни продукти в Сърбия.

В края на 2010г. е планирана да започне производствената дейност на завода , която е с капацитет 350т. на ден.

ISOMAT отдава голямо значение за развитие и разширяване на своята експортна политика, инвестирайки в изграждане на собствени административни сгради и производствени съоръжения на чуждестранни пазари, където оперира посредством Търговски представителства.

Следващата инвестиционна стъпка на компанията е завършване на изграждащата се в момента нова административна и производствена база в Букурещ, Румъния.