ISOMAT Ви кани да посетите 37th YAPI-TURKEYBUILD Истанбул 2014

ISOMAT S.A ще вземе участие в 37-то Строително изложение, YAPI-TURKEYBUILD Istanbul 2014, което ще се проведе от 6 до 10 Май 2014г. в TUYAP Изложбен и конгресен център Buyukcekmece в Истанбул, Турция.
На изложбения щанд на ISOMAT, който ще бъде позициониран в зала 4 (№222), посетителите ще имат възможност да се запознаят с широкото продуктово портфолио и интегрирани строителни решения. Отличителна характеристика на компанията тази година, ще бъде новата иновативна гама от полиуретанови продукти, която включва материали за хидроизолация и индустриални подове.
Много бихме се радвали, ако имате възможност да ни посетите и срещнете с нас лично.
За да получите безплатен пропуск за изложението, моля регистрирате се онлайн на нашия сайт.

alt

Работно време
Между 06ти – 09ти Май: от 10:00 – 19:00ч.
На 10ти Май: от 10:00 – 18:00ч.

YAPI – TURKEYBUILD Истанбул се организира за първи път през 1978г. Като едно от най големите строителни изложения то обединява презентирането на основната част от строителния сектор. С подкрепата на постоянно разрастващата се строителна индустрия, всяка година качеството и новите възможностите на представяне се подобряват.

Организирано на площ от 81 000 кв. м. покриваща 12 Палати и Външна изложбена площ, YAPI – TURKEYBUILD Истанбул се смята за най-големия междурегионален строителен форум, обхващащ Турция, Балканите, Републиките от бившия съветски съюз(ОНД), Северна Африка и Близкия Изток.
За допълнителна информация, моля посетете сайта.