ISOMAT за втори път взе участие в Мосбуилд 2014

ISOMAT за втори път взе участие в Mosbuild, едно от водещите строителни изложения за Строителство и Интериор, което се организира всяка година в Москва, Русия. Изложбата се състоя в ЕКСПОЦЕНТЪР, от 1 до 4 Април, 2014г.

Опитен екип от инженери, посрещаха в атрактивния и напълно оборудван щанд на ISOMAI, голям брой посетители, сред тях много инженери, архитекти, проектанти, майстори и любители. Посетителите имаха възможност да се информират за широкото портфолио от продукти на компанията, което включва хидроизолационни материали, добавки за бетон, лепила за плочки и фугиращи смеси , материали за ремонт и корекции, бои, готови мазилки, индустриални подови настилки, както и интегрирани строителни решения на ISOMAT.

Много голям интерес предизвика новата серия иновативни полиуретанови продукти за хидроизолация и индустриални подове. Сред тях е ISOFLEX PU 500, полиуретанова, еднокомпонентна, мазана хидроизолационна мембрана, притежаваща СЕ маркировка, която предлага отлична водоустойчивост и адхезия към различни повърхности и е идеална за хидроизолация на покриви, тераси, балкони, строителни конструкции(пътища, мостове, тунели), основи на сгради, озеленени покриви и др.

ISOMAT продължава да инвестира в иновативни продукти и строителни решения, които ще бъдат презентирани на предстоящи разнообразни строителни изложения. Следващата спирка, ще бъде 37-то Международно изложение YAPI-TURKEYBUILD 2014, което ще се проведе от 6 до 10 Май 2014г. в Изложбения конгресен център Buyukcekmece TUYAP в Истанбул, Турция.

В съответствие на своята политика за развитие, ISOMAT ще продължи да участва в различни изложения и професионални събития и през следващата 2014 година.

alt