ISOMAT за пръв път участва на изложението BATIMAT в Париж

ISOMATза пръв път взе участие на едно от най големите международни изложения за архитектура и строителство, което се организира на всеки две години в Париж, Франция. То се проведе между 4 и 8 Ноември в изложбения център Villepinte, като в него взеха участие повече от 3000 изложители и над 400 000 посетители от целия свят.

Атрактивния щанда на ISOMAT беше посетен от голям брой архитекти, инженери, професионалисти и любители от строителния сектор, като висококвалифициран екип от инженери и сътрудници имаха възможност да запознаят посетителите с широкото портфолио от продукти и технически решения, които компанията предлага.

Много голям интерес предизвика новата серия иновативни полиуретанови продукти за хидроизолация и индустриални подове. Сред тях е ISOFLEX PU 500полиуретанова, еднокомпонентна, мазана хидроизолационна мембрана за тераси, балкони, плоски покриви, строителни конструкции(като пътища, мостове и тунели), основи на сгради, озеленени покриви и др.

В съответствие на своята политика за развитие, ISOMAT ще продължи да участва в различни изложения и професионални събития и през следващата 2014 година.

BATIMAT 2013