ISOMAT на “The Big5” Dubai 2016

ISOMAT ще участва на ”The Big5” Dubai, най-голямото строително изложение в Близкият Изток, което ще се проведе между 21 и 24 ноември, в Dubai World Trade Center, в Дубай, Обединени Арабски Емирства.

Ще бъдем щастливи да Ви посрещнем в нашият павилион на щанд № 7C311, където ще можете да се запознаете с нашите интегрирани продуктови решения за всички видове строителни приложения, като микроциментови покрития, полиуретановите ни системи за хидроизолация на плоски покриви, както и подовите ни покрития.

big-five-2016-en-fb_bg_600%cf%87410

С над 3000 участници, “The Big5” Dubai е място за среща на най-големите компании в строителният бранш. Всяка година се представят хиляди иновативни продукти, като същевременно се провеждат работни срещи и продуктови демонстрации на живо. Също така, посетителите имат възможност да се информират за най-важните и нови развития в технологиите на строителните материали и системи.

2015 беше най-успешната година за “The Big5” Dubai досега, привличайки приблизително 80000 посетители от целият свят. Водещи компании и професионалисти представиха своите продукти, фокусирайки се предимно върху иновациите и зелените технологии.

Работно време на изложението:
11:00-19:00

За повече информация, посетете уебсайта на изложението: www.thebig5.ae