ISOMAT участва на 38то Международно строително изложение YAPI-TURKEYBUILD

ISOMAT участва на 38то Международно строително изложение YAPI-TURKEYBUILD, което се проведе в Изложбен и конгресен център TUYAP, в Истанбул, Турция, между 21ви и 25ти Април 2015.

YAPI-TURKEYBUILD Истанбул е най-важният регионален международен строителен форум, обхващаш Турция, страните от Балканите, републиките от ОНД, Северна Африка и Близкият Изток. Таз годишното изложение беше много успешно, като участниците се увеличиха до 1250 и изложбената площ надхвърли 100.000 .

Като всяка година, посетителите на изложението – инженери, архитекти, производители, апликатори и частни клиенти – имаха възможността да се запознаят с най-новите технологични разработки и продукти в строителният сектор.

На щанда на ISOMAT най-голям интерес предизвика новата, иновативна гама от полиуретанови продукти, които включват хидроизолационни мембрани, материали за запълване на фуги, лепила, подови покрития, и конкретно еднокомпонентната, полиуретанова, хидроизолационна мембрана за покриви и тераси ISOFLEX-PU 500.

Ще бъдем щастливи да Ви посрещнем на нашият щанд, на предстоящото международното изложение CONSTRUMAT 2015, което ще се проведе в Барселона, Испания, от 19 до 23 Май, 2015.

yapi-report-2015-