ISOMAT на “Big 5” Дубай 2017

ISOMAT ще участва за 4-ти пореден път на “Big 5”, най-голямото международно, строително изложение в Близкият Изток, което ще се проведе между 26 и 29 ноември 2017г., в Dubai World Trade Center, в Дубай, Обединени Арабски Емирства.

Можете да посетите павилиона на ISOMAT в Зала 4, Щанд D177 и да се запознаете с нашата широка гама от продуктови решения за модерното строителство, представени от опитен специализиран персонал. Там ще можете да разгледате от близко нашите иновативните полиуретанови хидроизолационни системи ISOMAT PU SYSTEMS, новаторски системни решения за хидроизолация и покрития от Полиуреа, подови покрития, микроциментови и декоративни покрития за стени и подове.

В продължение на 38 години, “Big 5” се е доказало като място за среща на най-големите компании в строителният бранш от целия свят. Тази година ще бъде поставен акцент върху поредица от сесии и семинари, наречени “Big 5 Talks”, целящи да предоставят познания на световно ниво на участниците, предоставяйки възможност за споделяне на знания и идеи, както и да ги информират за най-новите развития в строителната индустрия.

Работно време на изложението: 11:00-19:00

За повече информация, посетете уебсайта на изложението: www.thebig5.ae