YAPI-TURKEYBUILD 2014

Успешно премина участието на ISOMAT на тазгодишния 37-и международен панаир YAPI-TURKEYBUILD 2014, който се проведе между 6 и 10-ти Май 2014г. в TUYAP Изложбен конгресен център Бююкчекмедже, Истанбул, Турция.

YAPI-TURKEYBUILD Истанбул е най-големия междурегионален строителен форум, обхващащ Турция, Балканите, Републиките от бившия съветски съюз(ОНД), Северна Африка, Близкия Изток и всяка година демонстрира постоянно развитие в качеството на представяне и броя на участниците. Посетителите, сред които много инженери, архитекти, професионалисти, както и любители, имаха възможност да се запознаят с развитието на най-новите технологии, които компаниите от строителната индустрия в региона предлагат.

Атрактивния щанда на ISOMAT беше видян от голям брой посетители, които проявиха интерес към широкото портфолио иновативни полиуретанови и хидроизолационни материали, както и продуктите за индустриални подове.

Напълно оборудвания щанд на ISOMATи квалифицирания екип от инженери с удоволствие очакват да ви посрещнат при нашата следваща спирка, Project Lebanon 2014, който ще се проведе между 3-6-ти Юни в Бейрут, Ливан.

yapi-report